0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • IMG_0061
  24 mars 2017
  Kapen afër 30 kilogram heroin në pikëkalimin kufitar të Kullës

  Pejë 24 mars 2017 – gjatë kontrollimit të automjeteve që vinin nga Mali i Zi për në Kosovës oficerët doganor së bashku me ata policor kanë arritur të kapin rreth 30 kg lëndë narkotike të llojit heroin tek një shtetas i Malit të Zi. Rreth orëve të mesditës së sotme në pikë-kalim ka arritur një automjet me ...

 • DSC06712
  21 mars 2017
  Dogana lehtëson tregtinë konkludon Banka Botërore

  Prishtinë 21 mars 2017 –  në një studim i cili është zhvilluar nga IFC/World Bank (korporata financiare ndërkombëtare e cila është pjese e Bankës Botërore) dhe Dogana e Kosovës ka matur kohën e zhdoganimit të mallrave nga momenti i hyrjes e deri në përfundim të procedurave doganore si në eksport po ashtu edhe në import derisa rezultatet ...

 • IMG_0323
  17 mars 2017
  Realizohet suksesshëm planin operativ “AKCIZA”

  Prishtinë 17 mars 2017 –  Njësit e Doganës së Kosovës mbrëmë kanë filluar një aksion në Prishtinë, ku janë kontrolluar 8 lokacione, dhe janë sekuestruar 17 aparate të pa licencuar për lojëra fati, 21 shtëpiza PC për lojëra të ndaluar KENO dhe Racing DOGS, 1 tavoline pokeri. Mbrëmë rreth orës 22:00 ka filluar një aksion i gjerë nga ...

 • DSC06700
  16 mars 2017
  Dogana dhe Hekurudha e Kosovës nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

  Prishtinë 16 mars 2017 – Dogana e Kosovës së bashku me Hekurudhat e Kosovës kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi, nënshkrimi u bë nga Drejtori i Përgjithshëm i Doganës z. Bahri Berisha dhe përfaqësuesit e hekurudhës z. Agron Thaçi Kryeshef i Infrakos Sh.A dhe Gelor Shala kryeshef i Trainkos Sh.A Ky ...

 • image-0-02-05-5d3a8365c46a739f41d45aa34a166bfaa847dc5c04b61031c18960bacf7b921d-V
  15 mars 2017
  Dogana ushtron kontrolle në një depo ku gjenden edhe sasi të konsiderueshme të mallrave kontrabandë

  Mitrovicë 15 mars 2017 –  Njësit e Doganës së Kosovës sot në orët e para të mëngjesit kanë filluar një aksion tek një lokacion i dyshuar për mbledhjen dhe shpërndarjen e mallrave të kontrabanduara, në pjesën veriore të Mitrovicës.  Pas fillimit të ...

 • grup
  15 mars 2017
  Drejtori i Përgjithshëm shpërndan mirënjohje për oficerët doganor të Vërmicës

  Prishtinë 15 mars 2017 – Drejtori I përgjithshëm I Doganës së Kosovës, z. Bahri Berisha sot shpërndau mirënjohje zyrtarëve doganorë të pikës kufitare Vërmicë, për vigjilencën dhe kontributin në zbulimin e më shumë se 2 milion eurove të falsifikuara.   Me këtë rast ...

 • Foto 1)
  13 mars 2017
  Kapen 65 automjete të pazhdoganuara gjatë një aksioni nga Dogana

  Prishtinë 13 mars 2017 – Njësti e Doganës së Kosovës kanë pranuar një informatë se në rajonin e Mitrovicës një subjekt që merret me tregtimin e automjeteve posedon sasi të konsiderueshme të automjeteve të cilat janë duke u demoluar (shkatërruar për pjesë) dhe nuk kanë të paguara obligimet doganore. Njësit e ...

 • 03
  10 mars 2017
  Mbi dy milionë euro, para të gatshme, të dyshuara si të falsifikuara

  Prishtinë, më 10 mars 2017 Policia e Kosovës, konkretisht policia kufitare, në PKK Vermicë, në bashkëpunim me zyrtarët Doganor, më 10.03.2017 rreth orës 00:30, në hyrje për në Republikën e Kosovës, kanë ndaluar automjetin TAXI me targa të Shqipërisë për një kontroll më të detajuar. Vetura ...