0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Lajme

Filtro

 • droga_kulle_4
  02 maj 2017
  Kapen mbi 20 kg lëndë narkotike

  Prishtinë 1 maj  2017 – njësit e Doganës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës gjatë ditëve të fundit kanë arritur të kapin në dy raste të ndara afër 20 kg lëndë narkotike. Në rastin e parë një shtetase  e Serbisë  e cila udhëtonte në relacionin Shqipëri – Kosovë respektivisht linja Tiranë –Prishtinë është selektuar për kontroll në vijën e dytë, ...

 • DSC06808
  27 prill 2017
  Mbahet konferenca kombëtare e pronësisë intelektuale

  Prishtinë 26 prill 2017 – për nder të Ditës Ndërkombëtare të Pronësisë Intelektuale, është mbajtur konferenca kombëtare e të drejtave të pronësisë intelektuale e  organizuar nga Dogana, Zyra për të Drejtat e Autorit dhe Agjencioni për Pronësi Industriale. Temat e diskutuara në këtë konferencë ishin: Zhvillimet e fundit në ...

 • DSC06800
  26 prill 2017
  Drejtori i përgjithshëm takon Odën afariste të Kosovës

  Prishtinë 26 prill 2017 – Drejtori i përgjithshëm i doganës së Kosovës z. Berisha ka pritur në një takim informues dhe njoftues me Odën afariste të Kosovës e themeluar së fundmi. Përfaqësuesit e OAK, respektivisht kryetari Skender Krasniqi me bashkëpunëtor njoftuan menaxhmetin e Doganës me anëtarët dhe qëllimet e Odës ...

 • IMG_2968
  25 prill 2017
  Dogana parandalon kontrabandën e pijeve alkoolike rreth 1500 litra birra

  Prishtinë 25 prill 2017 – Dogana e Kosovës mbrëmë ka parandaluar kontrabandën nga regjioni i veriut ku një furgon transportonte pije alkoolike.  Mbrëmë rreth orës 21:00 njësit e doganës kanë ndaluar një automjet transportues Fiat Ducato që  lëvizte në magjistralen Mitrovicë-Prishtinë. Pasi kanë ndalur ...

 • IMG_2817
  24 prill 2017
  Dogana zbulon një punëtori për falsifikimin e këpucëve sportive

  Prishtinë 22 prill 2017 – Dogana e Kosovës mbrëmë ka organizuar një aksion i cili ka rezultuar në zbulimin e një punëtorie për falsifikimin e këpucëve sportive. Pas pranimit të informatave përmes rrugëve operative se në një lokacion të dyshuar janë duke u prodhuar këpucë sportive të markave  tregtare ...

 • Rritja e te hyrave
  24 prill 2017
  Dogana vazhdon të rris të hyrat 2.5% më shumë se 2016

  Prishtinë 21 prill 2017 – Dogana e Kosovës ka vazhduar me performacën të lartë në mbledhjen e të hyrave. Angazhimit të zyrtarëve doganor dhe rritje së kontrolleve në pikat kufitare si dhe në brendi të vendit kanë ndikuar në rritje e performacës. Krahasimi ne mes të viteve 2016 dhe 2017 në periudha të njëjta kohore tregon që ...

 • IMG_2811
  24 prill 2017
  Dogana e Kosovës merr pjesë në takimin e parë pas anëtarësimit të OBD (WCO)

  Prishtine 20 prill 2017, - Drejtori i përgjithshëm i Doganës së Kosovës z. Bahri Berisha është duke marr pjesë në takimin e organizuar nga organizata botërore e Doganave i cili është duke u mbajtur në Vjenë të Austrisë. Kjo është një pjesëmarrje historike për Doganën e Kosovës pasi ...

 • IMG_0010
  13 prill 2017
  AMBASADORI BRITANIK VIZITON DOGANËN E KOSOVËS

  Prishtine 13 prill 2017, - Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë z.  Ruairí O'Connel së bashku me Adam Windrow, sot ishte në një vizitë në Drejtorin e Përgjithshme të Doganës së Kosovës ku edhe u prit nga Drejtori i përgjithshëm z. Bahri Berisha me bashkëpunëtor.   Drejtori I Përgjithshëm zt. Berisha fillimisht informoj z. O'Connel me ...