0800 500 95

Telefoni për të raportuar
korrupsionin dhe kontrabandën

Republika e Kosovës / Ministria e financave

DOGANA E KOSOVËS

Bordi i pavarur për rishqyrtim

Filtro

 • 27 tetor 2010
  Beni Impex-FushË KosovË

  Numëri i lëndës 06.1.4/1564 më datë 20.08.2008 Senca mbahët më datë 28.10.2010 

 • 27 tetor 2010
  “Metalteknika Asllani”-Fushë Kosovë

  Numëri i lëndës 06.1.4/1485 më datë 10.09.2008 Senca mbahët më datë 04.11.2010

 • 27 tetor 2010
  “Alpina”-Kacanik

  Numëri i lëndës 06.1.4/1614,1628 dhe 1629 me date 25.08.2008 Seanca mbahët më datë 28.10.2010

 • 27 tetor 2010
  Faton Maloku-Vushtrri

  Numëri i lëndës 06.1.4/1731 më datë 14.10.2008 Senca mbahët më datë 04.11.2010

 • 27 tetor 2010
  Besim Alili-Bujanoc

  Numëri i lëndës 06.1.4/1610 më datë 24.09.2008 Senca mbahët më datë 28.10.2010

 • 27 tetor 2010
  Berendi Impex-Suharekë

  Numëri i lëndës 06.1.4/1333 më datë 11.09.2008 Senca mbahët më datë 01.11.2010

 • 25 tetor 2010
  Agim Aliu-Podujevë

  Numri i lendes 06.1.4/1532 me date 22.08.2008   Senca eshte mbajtur me date 21.10.2010 ne ora 10:30   

 • 25 tetor 2010
  Pellumbi-Prishtinë

    Numeri i lendes 06.1.4/1371 me date 21.08.2008 Seanca eshte mbajtur me date 21.10.2010 ne ora 11:00